24 C
София
вторник, април 16, 2024

Нана Гладуиш не е загубила апетит към живота

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Нана Гладуиш е безспорно една силна и борбена жена, която доказва, че нищо не може да я спре да постига това, което иска и може, напук на болестта, с която се сблъска.

Нейната усмивка не изчезна от лицето ѝ, а дори напротив. Съвсем скоро Нана отбеляза своя рожден ден. Тя подчерта, че остарява с още една година, а по този повод ТВ водещата сподели своя снимка във Facebook.

„Днес ставам на 47 г. и се чувствам изненадващо добре. Не съм загубила апетит… и към живота“, написа тя към кадъра, на който е облечена в розово – основен цвят на нейната фондация „Една от 8“, подпомагаща жени с рак на гърдата.

„Нямам намерение да спирам, мислете му…“, пише още Нана, която получи десетки харесвания и поздрави от близки и последователи.

„Все такова благородно и усмихнато диваче бъди, Нана!“, написа нейната колежка Ива Дойчинова.

Проверка по рама

Малко по-рано Гладуиш отпразнува годишнината от сватбата ѝ с мъжа до нея – Джонатан. „На 1 април 2007 година аз и Джонатан станахме семейство. Днес, 14 години по-късно, продължаваме да се радваме на живота заедно със сина ни Джейсън и да мечтаем“, сподели тогава тя.

Водещата много пъти казвала, че човек трябва да се бори за това, което има и да не се предава, но и да не си прави много планове, защото не знае какво ще му се случи на другия ден.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ