22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Настимир Ананиев: Ядро от зависимост държи ГЕРБ на власт

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ядро от зависимост държи ГЕРБ на власт – зависимост от работа в местна или държавна администрация, зависимост от постове и зависимост от корупционни модели, това заяви Настимир Ананиев, лидер на партия Волт в ефира на БНР Благоевград.

Вчера ЦИК регистрира коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ за парламентарните избори. Волт е част от тази коалиция. Членове на ЦИК коментираха , че името нарушавало „добрите нрави“. Значи корупцията не нарушава добрите нрави, биенето и обгазяването на граждани на протестите не нарушава добрите нрави, умирането на хора по стълбищата на болниците не нарушава добрите нрави! Прокуратурата се занимава с кокошкарски неща вместо на погледне към Министерски съвет. Ето вижте случая в Дупница. Където отвлякоха по старт мутренски обичай Янек Миланов и няма следа от него до момента. Питам, КЪДЕ Е ЯНЕК? Затова искаме Мутрите вън от нашите градове и Министерски съвет, добави Ананиев.

Идват месеци на плашене, ще плашат хората за да не излязат и да гласуват. По този начин ще разчитат на „ ядрото си от зависимост“. Трябва масово да се гласува и то машинно. По този начин няма да могат да откраднат гласа ти, а ако се опитат има начин как да се разбере и да се докаже, че са го направили. Задължително гласувайте и то машинно, призова Настимир Ананиев.

Относно приоритетите на коалицията той заяви: Доходите на гражданите, включително актуализация на пенсиите, работещо европейско здравеопазване и силен микро, малък и семеен бизнес са част от приоритетите ни. До десет дни ще е готова управленската ни програма около, която сме се обединили.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ