България

На фона на акциите на прокуратурата в МВР: Протестите срещу Гешев се подновяват с пълна сила

.
Източник: БГНЕС
Протестите срещу главния прокурор Иван Гешев се подновяват с пълна сила. Това се случва след като прокуратурата нахлу в МВР и започна мащабна операция срещу полицейски служители.

„В 12 часа ще бъда пред Съдебната палата, за да чуя сирените за Ботев. Ще мълча за героя, но не за позора на Гешев. За кого ще вият после сирените ще решат гражданите!“, написа Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри, вън!“.

 

Ивайло Мирчев от „Демократична България“ също обяви на страницата си във Фейсбук: „Когато умира, змията хапе най-силно. Спецпрокуратурата е решила да сплаши новите шефове в МВР и е започнала да ги привиква и да прави обиски. Очевидно е, че това трябва да е знак срещу всички, които са готови да застанат срещу ОПГ-то на Борисов и Гешев в МВР – да се снишат и да кротуват. Това не трябва да бъде допускано. Сега, днес хората в МВР трябва да проявят смелост и да знаят, че имат подкрепата на българите“.

 

„Днес в 19:00 часа пред Съдебната палата има протест. Нека всички подкрепим там хората в МВР, решили да се противопоставят на мафиотизирания кръг около Борисов“, пише още Мирчев.

 

Проверка по рама

По-късно днес е насрочен и традиционният вече протест на гражданската инициатива „Правосъдие за всеки“ под наслов „Правосъдие без каскет“.

 

„Правосъдие без каскет“, което е насрочено за 19.00 ч, пък се роди няколко дни след началото на миналогодишните летни протести срещу кабинета на Бойко Борисов, за да акцентира върху необходимостта от съдебна реформа и реален контрол над главния прокурор.

 

frognews

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

One Comment

  1. Pingback: Прокуратурата нахлу в МВР ! Нова фаза на скандала с подслушванията (ВИДЕО) - Новините Днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button