14.5 C
София
четвъртък, март 28, 2024

НОВИНАТА! Ударът на САЩ взима 1/3 от богатството на ББ и му реже пътя за бягство зад граница! А милиардите в Ливан?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тежкият удар, който САЩ нанесе на хунтата с директни обвинения в корупция срещу лицето Бойко Методиев Борисов, ще стопи богатството на Мутрата с една трета и ще го остави без път за бягство зад граница.

Това е основният смисъл на поста на синдикалното острие Диана Дамянова, която прогнозира мрачно бъдеще за Тиквата, вижте:

След удара срещу Пеевски лицето бб губи близо една трета от богатството си. Защото за никого няма съмнение, че т.н. бизнес на Пеевски беше и е техен общ! След като бъде възпрепятстван /много скоро/ от напускане на страната, бб ще остане без допир към чудовищните по своя размер „свои “ средства в Ливан и други подобни страни.

След като бъде направена /много скоро/ проверка на братовчеда Ради и неговия обръч от фирми, бб рискува да остане и без най-милото си – огромния кешак, находящ се под контрола на братовчеда Ради.

С всичко това, бб ще загуби около 10-ина милиарда и ще трябва да живее с някакви 5-6, които му остават. А това унизително ще го нареди до най-обикновените милиардери на света.

Но ще остане все пак какво да се конфискува! Достатъчно за да се пооправи българското здравеопазване, образование и какво ли не още…

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ