Последни

Нов полет от Бургас до северната ни съседка

Румънската авиокомпания Blue Air се извършва седмично два директни полета от Бургас до Клуж Напока. Първият полет ще е на 20 юни. „Радваме се да разширим офертата си с този изключително търсен маршрут от Клуж. Бургас е стратегически пазар за Blue Air от Трансилвания и стартирането на първата ни по въздух ниско-тарифна услуга до Бургас е важна стъпка“, каза Красимир Танев, Главен търговски директор.

Маршрутът Клуж Напока – Бургас ще бъде първата румънска дестинация, обслужвана на летище Бургас. „Това начало е голямо постижение и сме уверени, че ще се радва на огромен успех, защото има очевидна взаимна привързаност между туристите от Румъния и Черноморското крайбрежие“, каза Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на Fraport България.

„По време на срещата ни в Бургас, Главният търговски директор представи плановете на Blue Air за установяване на устойчиво и дългосрочно присъствие в Бургас. Директното обслужване между Клуж Напока и Бургас е първата стъпка от тази амбициозна програма. Както обещах, община Бургас ще стартира маркетингова кампания в Трансилвания, за да представи потенциала на града и да привлече повече туристи“, коментира новината кметът на Бургас Димитър Николов.

Проверка по рама

Не пропускай

Back to top button