23.8 C
София
петък, март 29, 2024

Нов полет от Бургас до северната ни съседка

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Румънската авиокомпания Blue Air се извършва седмично два директни полета от Бургас до Клуж Напока. Първият полет ще е на 20 юни. „Радваме се да разширим офертата си с този изключително търсен маршрут от Клуж. Бургас е стратегически пазар за Blue Air от Трансилвания и стартирането на първата ни по въздух ниско-тарифна услуга до Бургас е важна стъпка“, каза Красимир Танев, Главен търговски директор.

Маршрутът Клуж Напока – Бургас ще бъде първата румънска дестинация, обслужвана на летище Бургас. „Това начало е голямо постижение и сме уверени, че ще се радва на огромен успех, защото има очевидна взаимна привързаност между туристите от Румъния и Черноморското крайбрежие“, каза Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на Fraport България.

„По време на срещата ни в Бургас, Главният търговски директор представи плановете на Blue Air за установяване на устойчиво и дългосрочно присъствие в Бургас. Директното обслужване между Клуж Напока и Бургас е първата стъпка от тази амбициозна програма. Както обещах, община Бургас ще стартира маркетингова кампания в Трансилвания, за да представи потенциала на града и да привлече повече туристи“, коментира новината кметът на Бургас Димитър Николов.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ