16.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Осман Октай към ИТН: Честито, вече сте първа политическа сила

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Осман Октай направи прогноза, че „Има такъв народ“ ще спечели следващите избори.

„Първо, искам да Ви честитя, днес тези формации на задкулисието Ви свършиха чудесна работа за предизборната кампания на предсрочните избори. И да Ви честитя, че вече може да кажем, че сте първа политическа сила на следващите избори“. Така Октай се обърна към депутата Станислав Балабанов в „Студио Хъ“ по Телевизия 7/8.

„Понеже правите каквото трябва и не изневерявате на вашите избиратели, затова хора като Вас с опита зад гърба си от 30 години, още от времето на кръглата маса, която наричам „седянка на задкулисието за съвмешателство“, за да оформят политико-олигархичния модел, наречен „Луканов модел“, всъщност началото на приключването на този модел се сложи с младата енергия миналата година от протестите, които вие отразявахте почти всеки ден“, отчете Октай.

Той препоръча на „Има такъв народ“ да не участват в провокации. „Не участвайте в такива провокации, каквито от БСП отправиха към вас за протеста, нека хората преценят. Вашата тактика по време на протеста беше най-успешна, защото не направихте опит да се явите на сцената, всеки който се натиска там за тази сцена, вече има привкус, че иска да яхне протеста. Особено политическите лица. И аз бях поканен, но не уважих поканата, и затова вие получихте огромното доверие на този протестен вот, независимо кой какво приказва, няма защо да му обръщате внимание“, каза още той.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ