18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Откриха мъртъв сина на бивша кметица с огнестрелна рана в главата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Досъдебно производство за смъртта на 30-годишен жител на чирпанското село Целина е образувано в местното РУ „Полиция“, първоначално то е за склоняване към самоубийство, съобщи Монитор.

Тялото на Станислав Михайлов, син на бившата кметица на Целина е намерено към 22,00 часа на 12 февруари в една от стаите на втория етаж къщата ,където живее баба му.

Смъртта е настъпила в резултат на огнестрелна рана в главата, изстрелът е бил произведен от законно притежава пушка.

Младият мъж се прибрал при баба си час по-рано, двамата вечеряли и по нищо не личало че има някакви проблеми. На все още топлото тяло се натъкнала майка му Иванка Митева, която дошла да нагледа трудноподвижната си родителка.

По думите на местните жители Станислав преди време бил тракторист при фермер в съседното село Златна ливада,след това бил в чирпанския завод „Бъдещност“ но останал без работа и може би това се отразило на психиката му. Снопът сачми буквално разкъсал главата на жертвата, предполага се че дулото е било опряно в гърлото, а спусъкът е натиснат с палеца на крака.

Проверка по рама

„Потресени сме от тази трагедия, познавахме се със Станислав, напоследък, като остана без работа се беше позатворил в себе си, но не е споменавал за проблеми. Изключено е да го е направил под влияние на дрога или алкохол, не беше такъв. Любезен, учтив, помагаше на родителите си, грижеше се за баба си, а тя е жена почти на легло…Мислехме да не е убит, но нямало разбити врати и прозорци.“, сподели кметският наместник Тенчо Тончев.По думите му съдебните медици били категорични, че става въпрос за самоубийство.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ