ВидеоЗдравеКовид 19КриминалниЛюбопитноПоследниСветовни НовиниСвят

ОФИЦИАЛНО СЪОБЩИХА, ЧЕ ПАНДЕМИЯТА Е ЛЪЖА /ВИДЕО/

Игра на Богове -Възходът на падението

СЕНАТЪТ НА САЩ ОБЯВИ НА 10.06.2021г. , че медиите прикриват истината за фалшивата пандемия.

BIG PHARMA и СЗО ще понесат пълната отговорност заедно с всички останали свързани с измамата.

УАШИНГТОН, окръг Колумбия – Американският сенатор Марша Блекбърн (R-Tenn) поведе своите колеги на пресконференция, за да обсъдят как Big Tech цензурира произхода на COVID-19. Към сенатора Блекбърн се присъединиха сенаторите Роджър Маршал (R-Кан.), Майк Браун (R-Ind.), Рон Джонсън (R-Wisc.) И Роджър Уикър (R-Miss.).

„Знаем, че наскоро Facebook обърна решението си да премахне всякакъв вид информация, според която идва от лабораторията във Ухан … YouTube по-рано обяви, че ще забрани всяко съдържание, което противоречи на управляваната от Пекин и финансирана от Китай Световна здравна организация … YouTube дори свали видео от някои лекари, които се съмняваха в стойността на тези заключвания. ”

„Големите технологии наистина прекрачиха тази линия. Всички ние имаме предложения за това как ние като Сенат трябва да продължим напред и за нещата, които трябва да направим, за да сме сигурни, че това никога няма да се случи с американския народ. ”

„Смятам, че е уместно д-р Фаучи да се оттегли от отговорностите си в NIAID и да се направи на разположение на Конгреса, за да разбере как точно е бил в партньорство с Марк Зукърбърг и големите технологии. Какво се случи там? Чуха ли американците някаква истина, но не цялата истина? ”

 

Проверка по рама
Диета без глад

Back to top button