8.7 C
София
петък, март 29, 2024

Още един футболист напусна Левски, друг ги дава на ФИФА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Четвърти чужденец си тръгна от Левски в рамките на два дни. От началото на седмица на „Герена“ не се е появявал Фейсал Рерас, а защитникът е приключил със „сините“, пише Блиц. Рерас, също като останалите чужденци, има да получава няколко заплати. Преди него с Левски се разделиха Насиру Мохамед, Ребин Сулака и Тома Даске.

В Левски не са виждали Фейсал от два дни, а той дори не е отишъл да си събере багажа от „Георги Аспарухов“. Със събирането се нагърбил друг нов играч – Билал Бари. Файсал беше привлечен през зимата. Той дойде от мароканския Мулудия Ойда и подписа договор за година и половина.

Мароканецът скъса нервите на всички с изявите си през първото полувреме на двубоя с ЦСКА (0:2) и бе заменен още на почивката от треньора Живко Миланов.

В същото време е известен факт, че ганайският футболист Насиру Мохамед напусна Левски преди броени дни, но от родината на Мохамед дойдоха неприятни новини за „сините“. Отразяващият ганайски сайт „ghanasoccernet“ всички свои сънародници в чужбина написа в сряда, че напусналият футболист ще даде „сините“ на ФИФА, а месечната му заплата на „Герена“ е била 22 хиляди евро.

„Бившият капитан на юношите на Гана Насиру Мохамед се раздели с българския Левски. 26-годишният играч прекрати договора си със столичния клуб, след като не е получавал заплата няколко месеца. Насиру се присъедини към Левски от шведския Хакен за около 200 000 евро и беше на месечна заплата от 22 000 евро. Но клубът, който беше засегнат от финансови затруднения, не може да му плаща възнаграждението, което е принудило ганаеца да напусне“, твърдят в африканската страна.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ