16.2 C
София
понеделник, май 20, 2024

Петър Жеков: Никой няма да вземе акциите на ЦСКА – хора с пари има, ама на никой не му се дават

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Петър Жеков коментира ситуацията в ЦСКА. Легендарният голмайстор не е съгласен с позицията на привържениците и смята, че те не трябва да се бъркат в работата на ръководството.

„Никой няма да вземе акциите. Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават. Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа. Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес.

Какво като сме продали Али Соу, има и други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група „Офендърс“. Да не би да са от другия клуб – 1948. Трябва да се провери. Не съм навътре, за съжаление. Но Ганчев е прав. Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Ганчев дава от своя джоб, а те му правят забележка, от какъв зор.

Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев – да“, завърши Жеков.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ