13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Пирин победи Хебър с човек по-малко и оглави Втора лига

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Николай Бодуров беше изгонен в 34-ата минута.

Отборът на Пирин победи Хебър с 2:0 в Благоевград при подновяването на шампионата във Втора лига и излезе еднолично начело в таблицата.

Благоевградчани стигнаха до трите точки, макар че играха с човек по-малко от 34-а минута, когато капитанът Николай Бодуров получи директен червен картон за удар без топка.

Бодуров удари с ръка играч на Хебър и видя червения цвят на картона, което го изнерви. Опитният защитник на Пирин потърси саморазправа с играч на Хебър, като го наплю в лицето, след което го изрита в слабините и вероятно ще отнесе тежко наказание за постъпката си.

Макар и в намален състав, Пирин се защитаваше умело, диктуваше събитияна на терена и стигна до трите точки. Домакините поведоха в самия край на първата част с гол на Станислав Манолев. Взелият капитанската лента след изгонването на Бодуров състезател вкара с добавка, след като вратарят на Хебър изби удар с глава на Преслав Йорданов.

В 84-а минута завърналният се в Пирин Орлин Старокин оформи крайното 2:0. Старокин, който през есента игра в Левски, влезе в игра след почивката и успя да се разпише за победата.

Проверка по рама

Пирин оглави еднолично класирането във Втора лига с 35 точки, три повече от втория Локомотив (София), който има мач по-малко. Хебър е пети в таблицата с 26 точки.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ