15.8 C
София
петък, февруари 23, 2024

Пол Стенли от Kiss се ваксинира срещу COVID-19

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Легендарният рокер от Kiss Пол Стенли се е имунизирал срещу COVID-19 с ваксината на „Пфайзер“/“Бионтех“ и призова всички да се ваксинират, съобщи Contactmusic.

Стенли, на 69 г., сподели в Twitter селфи с ваксинационната си карта.

„Тази сутрин ме ваксинираха с втората доза от ваксината! Толкова благодарен и развълнуван съм“, написа той и изрази надежда всички да се пазят и да се грижат един за друг.

I got my SECOND COVID SHOT this morning! So grateful and THRILLED. PLEASE, let’s ALL stay safe as possible and continue to watch out for each other. pic.twitter.com/pT3mZQGfPD

— Paul Stanley (@PaulStanleyLive) February 16, 2021

Проверка по рама

Китаристът и вокал на Kiss, известен като „Звездното дете“, неотдавна разкри, че по време на пандемията е изключително активен. Три пъти в седмицата той кара велосипед по четиридесет километрово трасе и каза, че сега повече от всякога е важно хората да се грижат за здравето и дълголетието си.

Решенията, които вземаме, когато сме в четиридесетте и петдесетте си години, определят какво ще се случи, когато сме на 60, 70 години и след това. Можем да подобрим здравето и дълголетието си с избора, който правим днес. Очевидно Ковид излага на още повече рискове тези демографски показатели. Затова намалете всички рискови фактори – внимавайте за сърдечни болести, консултирайте се с диетолог и правете подходящи упражнения“, съветва музикантът.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ