22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Постоянен арест за шофьора, блъснал младеж на спирка във Варна и избягал

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Съдът уважи искането на Районна прокуратура – Варна и задържа под стража 32-годишния E.K., блъснал пешеходец на автобусна спирка, свалил регистрационните табели на автомобила си и избягал, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът е бил привлечен като обвиняем за това, че е причинил при пътно – транспортно произшествие средна телесна повреда на 18-годишен пешеходец. Е.К. не е имал право да шофира, след като свидетелството му за управление на МПС е било отнето. Направеният след инцидента полеви тест за употреба на наркотични вещества от страна на 32-годишния водач бил положителен.

Малко след 13:00 часа, на 10 февруари, на автобусна спирка „Явор“, Е.К. загубил контрол над лекия автомобил, който управлявал, блъснал 18-годишен варненец, след това блъснал друга кола и нанесъл материални щети по автобусната спирка. След инцидента, 32-годишният мъж свалил регистрационните табели на автомобила си и напуснал мястото на произшествието. По-късно колата и нейният собственик били открити.

Определението на Варненския районен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо 32-годишния варненец, подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ