8.8 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Почина бившата съпруга на Дейвид Ковърдейл

ПРОЧЕТИ СЪЩО

59-годишната актриса Тауни Китаен е починала на 7 май в дома си в Нюпорт Бийч. Към момента не се съобщава каква е причината за смъртта ѝ, пише trafficnews.bg.

„Ние сме съкрушени и натъжени да съобщим за смъртта на нашата майка. Ние просто искаме да благодарим на всички вас, нейните фенове и приятелите ѝ, че винаги ѝ оказвате такава подкрепа и любов. Вие ѝ давахте живот всеки ден. Липсва ни и я обичаме и знаем, че наследството ѝ ще живее вечно. „, пишат в мрежата двете и дъщери, които са от бейзболиста Чък Финли, за когото актрисата бе омъжена от 1997 до 2002 г.

Тауни Китаен е известна с ролята си във филма „Ергенско парти“, а личният и живот беше изпълнен с радикални възходи и падения.

Китаен е родена на 5 август 1961 г. в Калифорния. През 1983 г. се появява на корицата на албум на групата Ratt. Тогава тя се среща с китариста на бандата Робин Кросби. През същата година започва своята актьорска кариера с второстепенна роля в телевизионния филм Malibu. През 1991 г. се появява и в епизод на сериала „Зайнфелд“. От 1989 до 1991 г. е омъжена за вокалиста на Whitesnake Дейвид Ковърдейл.

Известна е и с участието си в клиповете на няколко рок банди, най-вече на групата Whitesnake през 80-те години на миналия век.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ