Последни

Приятел на Марадона разкри колко милиона е имал легендата

Мариано Израели, един от най-добрите приятели на Марадона, направи поредното интересно разкритие около смъртта на една от най-големите икони на световния футбол и останалите твърде много въпроси свързани с нея.

Израели коментира, че самият аржентински магьосник му е споделил, че е притежавал 100 милиона долара и условията, в които прекара последните дни от живота си не отговарят на позицията и състоянието му. Освен това той заявява, цитиран от вестник “Марка“, че въпреки ясните проблеми със сърцето на Марадона, той не е бил лекуван.

“Те знаеха, че той (б.р. Марадона) има проблеми със сърцето и не ги лекуваха. Когато се завърна от Мексико, той ми каза: Не знаеш как се възстанових след Дубай, вече имам над 100 милиона долара, а аз му отговорих: “Ти си цар и трябва да си живееш, както заслужаваш“. Последната му къща не бе в добро състояние. Имаше течове, нямаше климатик, нямаше и отопление. Говорим за човек, който имаше 100 милиона долара и никой не знае къде са,“ разсъждава Израели за последните дни на Марадона.

Проверка по рама

Не пропускай

Back to top button