20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Професоре, качването на ските никога не е случайно и безплатно!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Властите спипали синът на президента да се весели с компания по неподходящ начин, на неподходящо място и по неподходящо време. Лоялен гражданин подал сигнал и неколцина от младежите били задържани. После пуснати, а родителите щели платят съответни глоби.
Щом искаме да сме правова държава, ще трябва да приемем случилото се като част от не/спазване на реда.

Тъкмо да приемем новината с нужната гражданска сериозност и ето ви изненада – от Президентството опровергаха информацията. Докато истината си пробие път, лъжата два пъти е обиколила земята, казвал Чърчил…

Нещото, което излиза извън контекста на случката е реакцията на здравния министър по случая. Той потвърдил пред журналисти, че да, там е бил и синът на държавния глава, и че е сред задържаните. Хубава, сочна дописка и дори репортаж ще се получи. При това го казва професор, а не някой от хората около или самият премиер, да речем.

Министърът на здравеопазването няколко пъти вече се появява в сюжети, които будят недоумение. Прясна е още гледката в джипката, когато министър-председателят се хвалеше с маркировката на недовършен път и не даваше думата на професора. А беше лош момент за хората в пандемията.

Професоре. Докторе. Със сигурност знаеш, че министър-председателят не те е избрал случайно. Сигурно е, че си мислил за компромисите и цената. По-жестока ще е, отколкото си предполагал. Говорили сме с твой колега преди теб заемал този пост, сам се увери – по най-горчивия начин. Макар и министър, ти представляваш най-човешката и нужна от всички професии. Да оставим недоволните, такива винаги има, но голямото болшинство хора ви боготворят вас, медиците. Повярвай, така е! Не стъпвай толкова лековерно на ските, които ти подават. Не ги подават случайно. Случайности няма, сам знаеш.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ