16.7 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Проф. Мутафчийски: Чак ми идва аз да се снимам, за да взема наградата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Чак ми идва аз да ида да се заснема, за да взема наградата за себе си. Това беше коментарът на председателя на Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски по повод обявената награда за снимка на здравните власти в ресторант по време на пандемия.

Преди няколко дни беше съобщено, че всеки, който успее да щракне двамата на маса в разрез с противоепидемичните мерки, ще получи 1000 лв.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов и председателят на НОЩ ген.-майор Венцислав Мутафчийски обаче приеха обявената награда от Сдружението на заведенията с насмешка.

Такава снимка не може да има, отсече Мутафчийски. По думите му предлагана награда не е малка сума, за което е учудващо, че още няма появила се снимка.

„За пореден път се изненадвам от оригиналността на въпросната асоциация“, каза лаконично Ангелов, като добави, че това е една от причините, поради които трудно може да се седне на една маса с хората от бранша.

Проверка по рама

„Аз си спомням много ясно кога съм бил на заведение – месец преди да затворят“, добави той.

Сдружението на заведенията в България дава 1000 лв. награда на първия човек, който им изпрати доказателства, че здравният министър проф. Костадин Ангелов или шефът на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски ходят на ресторант. От организацията обещават и още 900 лв. под формата на ваучери.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ