12.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Путин имал 4 дъщери?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Владимир Путин вероятно е имал четири щерки. Според публикация на руското издание „Знак“ руският президент е баща на момиче, наречено Луиза Розова, пише novini.bg.

Журналистът от медията Андрей Захаров чрез местната социална мрежа „ВКонтакте“ се е свързал с Розова и директно я е попитал дали има родствена връзка с държавния глава. „Ние се разбрахме да не отговаряме на това питане“, са заявили приятелки на момичето, участвали в разговора.

Розова доста подробно е разказала за своя живот. Тя е посочила, че е следвала „Дизайн“ в университет в Санкт Петербург (родния град на Путин), смятала е да продължи образованието си по същата специалност в САЩ или Западна Европа, но е искала да работи в родината си. „В Русия се чувствам прекрасно“, е посочила още тя.

Според официалната биография на стопанина на Кремъл той е имал две дъщери. Мария и Екатерина са били родени от над тридесетгодишния му брак с Людмила Шкребнева, разтрогнат през юни 2013 г.

В края на 2020 г. се появиха публикации, че Путин е имал още една дъщеря. Тя се е родила преди 17 години след тайна интимна връзка на президента с бизнесдамата Светлана Кривоногих. „Знак“ отбеляза, че момичето е било пълно копие на държавника и нейното първо име е било Елисавета, а бащиното – Владимировна. „Не съобщаваме фамилията на тийнеджърката, тъй като тя е непълнолетна“, са посочили от изданието.

Проверка по рама

В статията се допълва, че Светлана Кривоногих преди 2000 г. е живяла с майка си и двете са делели един апартамент с други семейства. Когато Путин е поел кормилото на управлението на страната (през 2000 г.), Кривоногих се е преместила в елитен жилищен комплекс в Санкт Петербург, започнала да придобива топимоти в Москва и в руския черноморски курорт Сочи и станала притежателка на много акции в една от най-големите банки в страната. Според медийната информация политикът и предприемачката са се разделили преди няколко години.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ