9.7 C
София
петък, април 19, 2024

Първата аутопсия на мъж в Аржентина потвърждава смъртта от ваксина/ВИДЕО/

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Първата аутопсия на мъж потвърждава смъртта от ваксина. 

Сред многото лъжи, които правителствата ни промъкнаха през цялата тази „пандемия“, е лъжата за аутопсиите. Оказва се, че те са били забранени навсякъде с оправданието, че криминалистите могат да ги хванат, когато ги правят и че е по-добре да запечатат ковчезите и да накарат семействата да погребят любимия си, без да могат да ги видят. Това вече е причинило случаи като сюрреалистични като онова семейство, което е вярвало, че е погребало майка си в Галисия и скоро след това се е появило живо.

Но най-сериозното от всичко това е, че сред убедените в официалната сметка едно толкова странно решение, колкото и това, не поражда никакъв вид подозрение. Можем да измислим много причини за вземане на такъв тип решения, но засега предпочитаме да запазим мнението си.

Но проблемът за официалната сметка е, когато съдия има смелостта да нареди аутопсия, както се случи в Аржентина. Възрастен мъж беше ваксиниран с AstraZeneca и почина в рамките на часове. Синът му реши да не седи със скръстени ръце и имаше късмета да намери смел прокурор и съдия, който отговори на молбата, отправена от този човек, когато реши да заведе въпроса пред съда.

Можете ли да си представите резултата? Всъщност аутопсията е установила, че причината за смъртта на баща му са страничните ефекти, причинени от ваксината AstraZeneca. Логично е, че вече има твърде много случаи, в които събитията, които се случват, причината и следствието са ясни.

видео тук:

https://odysee.com/@ElDiestro:8/Autopsia-ha-vacunado-AstraZeneca-Argentina

Проверка по рама

 

 

EС ще има шести договор за потенциална ваксина срещу коронавируса | Новини | Актуално | Българска стопанска камара

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ