13.8 C
София
вторник, октомври 3, 2023

Пътищата в страната са проходими при зимни условия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В Силистренско пътищата са проходими.Всички пътища във Варненска област са проходими при зимни условия,  съобщи дежурният в областната администрация. Във Варна градският транспорт се движи нормално ,в крайните квартали има заледени тротоари и пътни участъци. Пристанището и летището работят нормално.

Пътищата в Силистренско да проходими при зимни условия, съобщават от Областно пътно управление. Машини са излезли да чистят още преди полунощ. Имало е сигнал за един самоаварирал тежкотоварен камион. Разчистени са критичните участъци в региона.
Не е имало затваряне принудително на пътищата.

Проверка по рама

Обстановката е спокойна предвид малкото количество сняг, което е паднало.
Има прогнози обаче за по-сериозен снеговалеж в края на месеца, когато се очаква и по-усложнено положение по републиканската пътна мрежа.

В Хасково поривите на вятъра са 110 километра в час. Малко преди 8 часа силният вятър изкорени и събори огромна топола на кръстовище в центъра на града .Няма пострадали автомобили и хора .Движението е блокирано до отстраняването на дървото. Рано сутринта в двора на  училище „Шандор Петьофи“ е паднал ламаринен покрив от съседна сграда. В това време е нямало деца. На телефон 112 са получени десетки сигнали за паднали дървета.

Пътищата в област Добрич са проходими при зимни условия, републиканската пътна мрежа се почиства от 17 машини на пътноподдържащата фирма, информират от Областното пътно управление. Няма подадени сигнали за закъсали автомобили и бедстващи хора.
Заради скъсвани на проводници в четири села от община Балчик – Сенокол, Дропла, Пряспа, Кремена и част от Змеево, няма ток. Екипи на електроразпределителното дружество, работят по отстраняване на проблемите. 

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ