26.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Райън О’Нийл и Али Макгроу получиха звезди на Алеята на славата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Малко повече от 50 години след излизането му на екран, звездите на класическия романтичен филм „Любовна история“ Райън О’Нийл и Али Макгроу получиха звезди на холивудската Алея на славата, предаде ЮПИ, цитирана от novini.bg.

От „Парамаунт пикчърс“ съобщиха, че 79-годишният О’Нийл и 81-годишната Макгроу са били почетени на виртуална церемония вчера. Превъплъщенията в образите на богаташкия син Оливър Барет IV и момичето от работническата класа Дженифър „Джени“ Кавилери в „Любовна история“ носят номинации на Райън О’Нийл и Али Магроу за „Оскар“.

Звездите на О’Нийл и Магроу са 2692-рата и 2693-тата на прочутата алея в Холивуд. Тази на актьора се намира между звездите на екранната му партньорка и истинската му любов – актрисата Фара Фосет. „Очарованите сме от възможността да почетем Райън О’Нийл и Али Макгроу – звездите на един от най-знаковите романтични филми в историята на киното“, казва продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

На виртуалното представяне на звездите на О’Нийл и Макгроу говори актьорът Томи Лий Джоунс, който прави дебюта си в киното с малка роля във филма „Любовна история“, излязъл на екран през декември 1970 г. По случай 50-ата годишнина „Парамаунт пикчърс“ тази седмица пускат лимитирана реставрирана версия на лентата на Blu-ray диск.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ