13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Рамадан Аталай: Искаме да участваме в управление

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Кой ще спечели изборите още не може да се каже, а как ще се състави правителство това е още по-сложен въпрос“, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS Рамадан Аталай от ДПС.

„Ние ще се борим за висок резултат и искаме да участваме в управлението, за да реализираме идеите си, а не самоцелно“, добави той.

„ДПС сме единствената партия, която е сформирала правителство със собствен мандат, който е отстъпила нан друга партия“, припомни Рамадан Аталай.

„Има една млака крачка към водородната енергетика и енергийната ефективност, както и други алтернативни източници на енергия. Може да се получи така, че АЕЦ „Белене“ да е едно излишно харчене на пари“, смята Аталай.

„Новите водородни технологии трбвя по-сериозно да навлязат. Европа няма повече да работи със старите технологии, ние трябва да вървим в тази посока. Не е необходимо да си скептик по отношение на ядрената енергия, ние сме аргументирани“, допълни той.

Проверка по рама

Рамадан Аталай е убеден, че трябва да направим така, че по нашата газопреносна система да тече и водород, който да достига до всяко семейство в България.

„След парламентарните избори ще решим кого ще подкрепим за президентските избори“, заключи Рамадан Аталай.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ