16.6 C
София
петък, март 29, 2024

Рачков се завръща на екран с 40 бона заплата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В истинска машина за пари се превърна комикът Димитър Рачков. След успеха, който пожъна с моноспектакъла си “Забраненото шоу на Рачков” и с цени на билетите, по-високи от тези на Лили Иванова, актьорът се завръща в ефира на Нова телевизия. Любопитна реклама, която се завъртя на малкия екран, разкри, че датата е 7 март, неделя.

В забавния видеоклип актьорът е дегизиран като корабокрушенец, който лежи в схлупена колиба в гората. Отчаян, Митко чете вестник, който на първа страница съобщава “Халваджиян изрита Рачков”. На ръката на Митко има огромна татуировка с надпис “Маги завинаги”.

Оказа се, че предаването на Рачков ще се излъчва на гърба не на Цитиридис, а на “Папараци – ново 20”, което се води от бившата житейска половинка на комика Мария Игнатова. Отношенията между някогашните партньори и без това са силно обтегнати, така че това допълнително ще налее масло в огъня, пише flagman.bg.

Повече от ясно е, че глуповатите “Папараци” ще бъдат размазани от мощния комедиен заряд на Рачков. Източници на изданието разкриха, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лева за появата си веднъж седмично. С тлъстия си хонорар от 40 000 лева на месец в пика на финансовия недоимък за актьорското съсловие Митко ще се бетонира на първото място в класацията за най-високоплатен актьор.

Той отдавна се подготвял да води собствено шоу. Предаването трябвало да започне още миналата година, но стартът му се отложил заради пандемията от коронавирус. Тя отмени временно и пътуващия му спектакъл.

Проверка по рама

Първи гост във вечерното шоу на комика ще е колегата му Краси Радков. Напук на очакванията на Слави Трифонов, че именно той ще дебютира като гост в предаването, Митко избрал голямата звезда в екипа на Дългия. Краси е водещ на забавното шоу “Златна рибка” в телевизията на Слави “7/8”. Именно в него гологлавият шоумен обяви, че иска да е първият гост на Митко.

“Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост”, издаде Слави.

Комикът стратегически избрал за старта на новото си шоу най-големия си конкурент Краси. Рачков и Радков неведнъж са се изявявали на една сцена. След като Маги Халваджиян и Слави Трифонов заровиха томахавките и след дългогодишни съдебни битки се помириха.

Дългия даде благословията си Краси да участва в моноспектакъла на Митко “Забраненото шоу на Рачков”.

В продължение на половин година зрителите на “Маскираният певец” и “Като две капки вода” се питаха къде изчезна Митко Рачков. Ководещият на двете предавания, продуцирани от Магърдич Халваджиян, бе разделен със сценичната си половинка Зуека и сменен с Геро.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ