22.8 C
София
петък, юни 14, 2024

Сашо Кадиев ревна от ужасна болка (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Силна физическа болка накара Сашо Кадиев да се разплаче като малко момче. Неговата известна майка Катето Евро пък категорично му забрани да посещава свой приятел, който е виновен за инцидента, пише Шоу Блиц.

Водещият на „Преди обед“ пусна лайф в Инстаграм, но не очакваше, че след минути ще го сполети нещо толкова болезнено. Негови последователи закриха очи от ужасната гледна, на която се наложи да станат свидетели. Някои обаче намериха злощастната ситуация за изключително забавна.

Докато се подстригвал при фризьора си, той му предложил нова и модерна за мъжете процедура – премахване на космите от носа чрез кола маска. За целта се взима клечка за уши, потапя се в топлата вакса и след това се пъха в носа.

Кадиев се съгласил на процедурата, но клечката се троши няколко пъти и фризьорът и бръснар не успява да измъкне лепкавата съставка от носната кухина на актьора. След няколко неуспешни опита, в крайна сметка сцената завърши с щастлив край. Но само на процедурата, тъй като физиономията и сълзите на Сашо издават колко болезнено е било всичко.

„Саше, забранявам ти да посещаваш салона на Стоян! Мама“, написа Катето Евро под въпросното видео, с което се разбра, че тя също познава фризьора на сина си и със сигурност лично ще се разправя с него за причиненото неудобство на любимия ѝ наследник.

Проверка по рама

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ