12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Снахата на Ваня Костова се помири с нея след смъртта ѝ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

По-добре късно, отколкото никога. Снахата на покойната певица Ваня Костова помири отношението си към нея, макар и след смъртта ѝ. Стефания Цветкова почете паметта на свекърва си в мрежата, като публикува няколко от златните ѝ хитове, придружени с тъжна емотиконка, пише сайтът Шоу..бг.

Припомняме, че още от самото начало Ваня Костова не мелеше брашно с избраницата на сина си Боян Михайлов. Русенката бе трън в очите на певицата дори след като се роди внучка ѝ Ванеса, кръстена на нея. В крайна сметка Стефания и Боян се разделиха, като според злите езици именно естрадната легенда била в дъното на семейните им раздори.

„Не аз съм виновна за края на връзката на сина ми и псевдо снахата. Християнка съм и не бих попречила на любовта между двама души. Те имат проблеми в отношенията си и затова се разделиха“, проговори преди време Ваня Костова за отношенията със снаха си. Певицата беше разочарована и притеснена, че Стефания иска да отнеме родителските права на Боян.

„Ще запазя публикациите с клеветите на майка ѝ и ще ги прибера в папка. Нека някога Ванеса види какво е било отношението на Стефания към роднините ѝ“, обидена бе звездата от „Тоника“.

Ваня така и не успя да се помири приживе със снаха си. Въпреки острите противоречия помежду им, Стефания намери път към свекърва си, макар и след смъртта ѝ.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ