12.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Стоянович: Всички, които дойдат на Герена, трябва да бъдат победени

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Треньорът на “Левски“ Славиша Стоянович даде пресконференция преди домакинството на Монтана. Срещата е утре, (неделя) от 17:30 часа на „Герена“.

Ето какво каза “синият“ наставник:

„Трябваше да затегнем редиците в отбрана. Искам всички играчи да останат в отбора, да няма напуснали. Стаматов е контузен и ще пропусне домакинството с Монтана. Всички останали са готови, но има играчи, които не са максимално готови, имат физически проблеми“, коментира Стоянович.

„След тренировката ще е ясно кои нови играчи ще започнат двубоя. Гледал съм контроли на Монтана, знаят какво искат на терена, имат двама-трима ключови футболисти. Всички, които дойдат на Герена, трябва да бъдат победени, ние трябва да водим играта. Трудно е за всички отбори що се отнася до времето, предвид студа, трябва да играем, отборът, който е по-умен ще извлече предимства, по-трудно е когато е такова времето, трябва да се ориентираме по-бързо, футболът се играе и на сняг, и на студ“, добави още той.

„Отборът има много голяма мотивация, всеки иска да покаже всичко от себе си, трябва да пробваме да играем по-хубав футбол, агресивен футбол, да събираме точки. Аз мисля само за футбол, футболистите мислят само за футбол, всичко е ок в момента, клубът дава и подкрепа и всичко“, коментира наставникът на „сините“.

Проверка по рама

„Всеки следващ мач е най-важен, всяка точка е много важна за нас. Трябва да бъдем стабилни, да няма лъкатушения“, каза в заключение специалистът.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ