Последни

Тежък развод! Бил Гейтс нае 97-годишен адвокат

Бил Гейтс наел 97-годишен адвокат, за да придвижи развода му с Мелинда, писа вчера „Дейли мейл“. Почти столетникът Чарли Т. Мънгър е стар приятел на Гейтс, също милиардер, предаде news.lex.bg.

Изборът на Бил Гейтс не е така ексцентричен, както изглежда на пръв поглед. Ветеранът от Втората световна война Чарли Мънгър е известен финансист, един от най-реномираните инвеститори в САЩ. Той е партньор на Уорън Бъфет в Berkshire Hathaway, където са работили с Бил Гейтс.

Мънгър е известен с това, че губи всичко в развода с първата си жена, но после се съвзема и става милиардер.

Кара раздрънкан стар шевролет и когато го питат защо, той отвръща, че така отблъсква златотърсачките. Борбата всъщност е за 133 млрд долара.

В съдебния иск, подаден от 56-годишната Мелинда, като причина за развода е посочено, че бракът им е „непоправимо разрушен“, а двойката не живее заедно. Основателят на Майкрософт и съпругата му нямат предбрачно споразумение, затова се очаква тежък съдебен процес за поделяне на семейното богатство, възлизащо на 133 млрд долара.

В понеделник Гейтс обяви, че се развежда след 27-годишен брак.

Проверка по рама

Чарли Мънгър, който е дясната ръка на Уорън Бъфет и негов доверен бизнес партньор, заема поста вицепрезидент на Berkshire Hathaway от 1978 г.

Мънгър е известен с цветистите си коментари относно инвестициите, икономиката, политиката, живота и други теми.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button