18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Треньорът на Монтана: Направихме елементарна грешка, а „Левски“ си е гранд

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов направи своя коментар след загубата с 0:2 от “Левски“. Атанасов акцентира, че отборът му е пропуснал да реализира ситуациите, които е имал и също така призна, че “Левски“ си е гранд, въпреки „че се намира в по-такава ситуация”.

„Причините за загубата са, че ситуациите, които имахме не можахме да реализираме. Направихме елементарна грешка от тъч. Аз съм доволен от старанието на моите футболисти и смятам, че се представихме на добро ниво. “Левски“ си е един от грандовете, независимо, че е в малко по-такова състояние“, започна той.

„Работихме да победим Левски и си мисля, че трябваше малко шанс, но в крайна сметка, след като не сме вкарали, значи не сме се справили. Не усещам напрежение в момчетата. В крайна сметка в efbet Лига не виждам слаб отбор или такъв, който нашият да подцени. Всички са равни, като изключим 2-3 отбора. Мисля, че във всеки един мач имаме шансовете. Не мога да не бъда доволен от старанието и желанието им”, коментира Атанасов.

„Не мога да кажа, че Бари ще прави трансфер, но ако се направи, ние сме 24 човека, ще има заместник и за него. След като клубът реши, че е приоритет на Бари – добър футболист, ще липсва”, добави още наставникът на монтанчани.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ