България

Уволнената шефка на агенцията за инвестиции: Стамен Янев нахлу като мутра и ме изрита. Бях унизена

Продължават промените в министерствата и агенциите по върховете в държавата.

Това създава напрежение сред хората, които трябва да освободят местата си.

Вероятно скоро рокадите ще продължат и по градове.

Днес в 11:00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в БАИ и ме изрита. Беше ми връчена заповед за освобождаване без предизвестие. Не разбирам защо бях изхвърлена по този начин“. Това заяви Десислава Трифонова, която бе досегашният зам.-директор на Българската агенция за инвестиции пред медиите.

„Не заслужавам ли някакво нормално отношение? Бях унизена“, пита тя, цитирана от Евроком.

Проверка по рама

„Няма нередности в агенцията, няма мотиви за смяната ми. Това е чист реваншизъм. Няма никакви мотиви за моето отстраняване от поста. Аз съм на поста като експерт. Това се прави в период на криза“, отбеляза Трифонова.

Припомняме, че новият служебен икономически министър Кирил Петков върна Стамен Янев на ръководния пост в Българската агенция по инвестиции. Това обяви пред журналисти служебният министър на икономиката Кирил Петков.

„Не можете да имате хора, които са търговски представители, и да имат други ангажименти. Най-важното нещо, е те да представят България и да имаме истински сделки. Ще ви покажем в края на 60-те ни дни позитивни резултати. Ще видите, че не са само общи коментари. Търговските аташета трябва да имат точно измерими резултати, дори за един малък период от 60 дена“, подчерта служебният министър.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

One Comment

  1. Каква е тази кавалджийка?Каква директорка на нещо дето го няма защото инвестиции няма,а тя не била направила нищо.Ами след като не прави нищо чий к.р дири там?Явно е назначена за друга работа там, която се изпълнява с вдигнати крака или на колене за което е получавала огромната си заплата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button