4.2 C
София
вторник, март 28, 2023

Усложнена пътна обстановка в някои области на страната заради снега

ПРОЧЕТИ СЪЩО
До 70 метра е ограничена видимостта поради мъгла в района на Прохода на Републиката и прохода Шипка, а до 150 м в област Стара Загора. Вятър духа в почти цялата страна.
Сняг вали в 19 области на страната, в някои от тях е усложнена пътната обстановка.

Временно движението по магистрала „Хемус“ в област София е спряно в двете посоки за тежкотоварни автомобили над 12 тона, поради снегопочистване. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.
Временно е спряно движението за превозни средства с ремаркета и полуремаркета и за камиони над 12 тона през проходите Рожен, Превала и Печинско, както и в пътните участъци Батак-Доспат и Девин-Михалково поради снеговалеж и снегопочистване.

Проверка по рама

От Кюстендил до граничния пункт Гюешево и обратно е задължително ползването на вериги за тежкотоварни автомобили над 12 тона.
Поради влошени метеорологични условия на територията на Гърция, гръцките власти спряха временно движението на товарни автомобили над 3,5 тона в двете посоки през граничните пунктове Кулата и Капитан Петко войвода, а през пункт „Илинден“ е спряно движението на всички моторни превозни средства.

На пункт Видин на изход за товарни автомобили има интензивен трафик, по данни на дирекция „Гранична полиция“ от тази сутрин. 

Интензивен е трафикът на пункт „Лесово“ изход на границата ни с Турция за товарни автомобили.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ