13.8 C
София
събота, април 20, 2024

Утре става ясно ще се кандидатира ли Слави Трифонов за депутат

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Вариантите са всякакви. Спрямо резултати от изборите ще постъпим правилно. … Ако българският народ иска да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, нека да излезе и да гласува“, посочи пред Българското национално радио зам.-председателя на формацията Тошко Йорданов.

Санкциите на САЩ по закона “Магнитски” той определи като резултат от свършената от българското общество работа. Зад такава позиция застана и миналата седмица Слави Трифонов, който коментира скандалите в личния си профил във Facebook. 

Йорданов подчерта, че информацията за санкционираните лица е имало и в българските медии, но официалните органи са се правили, че това не се случва.

В коментар за работата на служебното правителство, заместник-председателят на ИТН даде висока оценка на министрите на икономиката – Кирил Петков, на финансите – Асен Василев и на вътрешните работи – Бойко Рашков.

Тримата служебни министри в действителност предизвикаха основните скандали през последните седмици заради направени от подопечните им министерства проверки. ФрогНюз припомня, че Министерството на икономиката установи скандални кредити, които ББР е отпускала на шепа фирми, свързани с Делян Пеевски. Финансовото ведомство пък разкри, че в НАП липсват милиони, а Бойко Рашков заговори за подслушвания на опозиционни политици от страна на службите по нареждане на предишната власт.

ФрогНюз

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ