Последни

Цар Бойко харчи тънко за робите и щедро за олигарсите

329 милиона долара или 545 милиона лева. Каква ли е тази загадъчна цифра?

Половината от плащането за АЕЦ “Белене” след измамата с арбитража в Женева в полза на руснаците – не! 1/6 от платеното със заем за да се построи на Путин “Турски поток” – не! Два самолета F-16 Block 70 – не! Половин отсечка от магистрала за някъде – не! 1/87 части от държавния бюджет на България – Не!

Мога да продължа така до безкрай с примери за веднага намерени по заповед на Цар Бойко пари, за да се плати нещо, което на него му носи някакви лични ползи, но няма никакъв смисъл.

Това е цената, срещу която България можеше, както Израел, да е закупила всички нужни ваксини срещу COVID-19 за всички граждани и сега да умират не по над 100 души на ден, икономиката да е блокирана и държавата да е на второ място по ръст на смъртност в света от този вирус.

Това са джобни пари за Бойко Борисов, защото той управлява държавата все едно е джоба му, но бъркайки в него, само за живота на българите и тяхното благосъстояние не намери пари! Реши да го кара “тънко” с Мама Майдел, защото много други важни харчове са му на главата. “Тънко” за робите му, щедро за олигарсите около него и диктатурата в Москва – истински Цар Ирод Банкянски!

Проверка по рама

Автор: Стефан Гамизов

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button