12.8 C
София
петък, април 19, 2024

ЦСКА 1948 обяви официално трансфера на Камбуров в Берое

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ръководството на ЦСКА 1948 обяви официално преминаването на Мартин Камбуров в Берое. „Червените“ пожелават на ветерана да продължи да бележи в новия си отбор и да постигне мечтата си – да подобри рекорда на легендата Петър Жеков за най-много голове в българския футболен елит.

„ЦСКА 1948 осъществи изходящ трансфер. Берое привлече нападателя на „армейците“ Мартин Камбуров.

Опитният голмайстор стана част от „червените“ през юни 2020 г.

Той облече екипа на ЦСКА за първия полусезон в efbet Лига, в който допринесе за успехите на отбора с 9 попадения и 2 асистенции. Камбуров изигра 15 мача в шампионата през есента.

Най-резултатният му двубой с червената фланелка пък беше победата с 5:0 над Ботев (Пловдив) на 2 октомври на стадион „Васил Левски“, когато нападателят се отличи с хеттрик. През януари Камбуров беше избран и за Най-добър нападател в родното първенство за 2020 г.

Проверка по рама

40-годишното острие вече е на само 7 гола от рекорда на Петър Жеков за най-много попадения в елита – 253 за Жеков и 246 за Камбуров.

Радваме се, че бяхме част от пътя на Марто към заветната цел и му пожелаваме да бъде здрав и да я достигне възможно най-скоро! Благодарим му за всичко през изминалите осем месеца.

Успех в новия клуб!“, пишат „червените“ в своя сайт.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ