3.9 C
София
петък, април 19, 2024

Шая Лабъф отрича всяко обвинение на бившата си приятелка

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Актьорът Шая Лабъф отрече обвиненията на бившата си приятелка, певицата FKA Twigs, която заведе дело срещу него миналата година, съобщи Reuters, цитирана от dir.bg.

В подадените в съда документи адвокатът му пише, че актьорът „отрича общо и конкретно всяко обвинение“.

Британската певица FKA Twigs заведе дело за претърпяно насилие срещу бившия си приятел Шая Лабъф през декември миналата година. Искът ѝ е подаден в съда в Лос Анджелис.

Певицата твърди, че докато са поддържали връзка в периода 2018-2019 година Лабъф нееднократно е прилагал спрямо нея физическо и емоционално насилие. Според иска актьорът я е душил и съзнателно я заразил с венерическа болест. Тя настоява за обезщетение за сексуален побой, нападение, емоционален дистрес. Документите са подадени под рожденото ѝ име Талия Барнет.

Шая Лабъф е на 34 години. Актьорът е в клиника, но не е известно от какво точно се лекува. Миналата година той разпространи изявление, че се извинява на всички близки, които е наранил. В него споменава стари проблеми с алкохолизъм и агресия.

Проверка по рама

Адвокатът на певицата заяви, че „юридическата тактика и план за възстановяване на Лабъф, макар и да не са изненадващи, са стратегия за самопомощ, която е насочена погрешно“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ