Последни

Шокиращи подробности от погребението на принц Филип

На 9 април 2021 година кралицата на Великобритания получи най-тежкия удар в живота ѝ. Съпругът на кралица Елизабет II Принц Филип почина. Любимият на Лилибет (както самият той я наричал) бе погребан на 17 април.

Мнозина знаят, че самото погребение е планирано лично от покойния Филип. Оказа се обаче, че той не просто е изпипал всеки един детайл ,ами дори е помислил за това как света да види погребението му и реакцията на близките му по възможно най-непринудения начин.

Оказа се, че на погребението си Филип уредил да има скрит детайл. Тайна, която мнозина дори не са забелязали.

Едва сега стана ясно какъв потаен човек е бил на погребението на принц Филип и каква е била неговата задача. Въпросният мистериозен мъж е бил на изключително видимо място – самият той е уловил всичко и всеки, но никой не е видял него.

Е, това, което принц Филип е планирал за погребението си е, че по време на траурната церемония е искал да има фотограф. Но скрит фотограф.

За целта той помолил още приживе въпросния фотограф да се скрие във фалшива колона, за да заснеме погребението му отблизо, за да получи „перфектната снимка“, но без никой да знае, че е сниман.

Проверка по рама

„Той бе „измайсторил“ тайна колона, която бе сложена точно пред входа на катедралата, където занесоха тялото му. Тази „кутия“, в която бях скрит, имаше един процеп – точно като на пощенските кутии, но по-голям, за да мога да прокарам обектива през него.

Чувствах се точно като в тайниците, в който самият принц Филип дебнеше плячката си по време на лов в Сандрингам, неговото имение в Норфолк“, сподели 80-годишният фотограф Артър Едуардс.

Той сподели снимките му от печалния ден, на които е уловил „истинската болка на кралското семейство отблизо“.

„Когато ковчегът му бе внесен в параклиса, това беше последният ми поглед към човека, който бях снимал в продължение на 40 години, невероятен човек“, казва фотографът и допълва:

Магазин за Акумулатори

„Това е най-необичайното място, от което снимах кралското семейство. Бях достатъчно близо, за да видя как принц Чарлз изглежда повече от съкрушен.

Разплаках се и аз, когато го видях и осъзнах, че той самият сега разбира пълната тежест на предстоящата му задача – да се грижи за майка му и монархията, нещо което преди правеше Филип”.

„Бях на по-малко от метър от необузданите емоции на кралското семейство, когато се сбогуваха с херцога на Единбур“, допълва Артър Едуардс.

От скривалището си фотографът каза, че наистина воюващите братя принц Уилям и принц Хари „нито веднъж не са се спогледали“. Но той смята за добър знак, че след траурната церемония Кейт Мидълтън е направила така, че двамата поне малко да разговарят и да разчупят ледовете помежду си.

„Това беше знак, за който се молих, което означава, че има надежда за помирение в Уиндзор Хаус“, допълва 80-годишният фотограф Артър Едуардс, тайно снимал погребението на принц Филип.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button