32.8 C
София
петък, юни 21, 2024

Щерката на Мангъров е невероятна красавица

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Елена, дъщерята на доц. Атанас Мангъров е истинска хубавица. Младата дама, която работи като фармацевт в частна компания, е наследила най-добрите черти от майка си и баща си.

За нея доц. Мангъров казва, че му е като сестра и признава, че Елена му е слабост.

Тя е завършила фармация в Медицинския университет в Пловдив, а справка с биографията ѝ показва, че преди това е учила същата специалност в столицата на съседна Македония – Скопие.

Фармацията обаче не е първият ѝ избор след завършването на средно в Първа английска гимназия София. Елена е учила и бизнес администрация и икономика в суперскъпия частен Американски колеж в Благоевград, където годишната такса за обучение е 12 хиляди долара.

Проверка по рама

Доц. Мангъров не обича фокуса на медиите да пада върху личния му живот.

Със съпругата му Ана към момента са разделени, но продължават да се виждат.

В едно от редките си изказвания доцентът определя съпругата си като „засукана красавица“.

Всъщност двамата се запознават още, докато са студенти. Тогава той има нужда от помощ и търси някой, който да попълва статистическите му данни. Оказва се Ана, с която заживяват заедно.

„Някой ми каза, че има една засукана красавица, която много разбира. И аз отивам при нея и ѝ казвам: „Ето това са данните и ще си платя“. И тя седна да ги прави.

Магазин за Акумулатори

Първа таблица, втора, трета таблица и после се родиха децата. Така и не си платих“, разказва през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по любов.

Ана има син – Борислав от първия си брак, в момента той живее в САЩ и има задоволителен социален статус. Младият мъж обича да отосяда в луксозни ски курорти, когато е в България.

Другите двама синове на Мангъров обаче са лекари. Роденият през 1988 г. Христо завършва средното си образование в столичната 9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“, а после учи медицина в Медицинския университет в София.

Дипломира се през 2015 г., а година по-късно печели конкурс и е избран за редовен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София). Макар да е млад, е съавтор на над 16 научни публикации в международни научни списания и е асистирал в над 300 операции.

Брат му Илия, с когото са близнаци, пък е наследил едната от двете специалности на своя баща – педиатрията. Той работи в отделението по неонатология в СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев”, София, и също често взема участие в научни конференции.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ