16.6 C
София
петък, март 29, 2024

Александър Томов регистрира „Заедно за промяна“ в ЦИК, настоя да не се скриват реалните играчи за изборите

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Движение „Заедно за промяна“ се регистрираха в ЦИК за предстоящите парламентарни избори на 4 април с близо 6 000 подписа. Целите, които си поставят, са да участват в следващото Народно събрание и в управлението на държавата. Листите на партията включват професори, адвокати, лекари и творци. Те ще представят платформата си на 20-25 февруари.

Председателят на движението Александър Томов призова хората да гласуват, защото ако гласуват, идва голямата промяна, която искат. Хората в България заслужават една по-добра участ, подчерта той.

Програмата на движението за изборите означава конкретна икономическа реализация на стратегически проекти, основани върху от 5 до 7 млрд. евро чужди инвестиции в следващите четири години, смяна на олигархичния модел, много по-свободна и децентрализирана икономика и реализация на стратегическите проекти.

Томов призова медиите да не скриват реалните играчи от българския народ. Той прикани всички партии, които ще участват на парламентарните избори да участват в открит дебат.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ