9.6 C
София
петък, май 3, 2024

Венцеслав Стефанов: Бербатов е един самовлюбен млад човек

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на бившата звезда на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Вчера легендарният нападател написа в своя блог, че е казал „майната ви“ на такива като Стефанов.

„Бербатов е един самовлюбен млад човек, който говори само в първо лице, единствено число. Пожелавам му да бъде здрав и да постигне успехи! Ще се радвам един ден да стане мениджър на Манчестър Юнайтед, винаги е приятно да видиш успял българин. За момента обаче буксува като помощник треньор в Етър.

Като беше футболист защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре? В главата ти са някакви кокали… Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, за да лапаш кокала, жестоко се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане! Бачкаш заедно с държавата и за младите, само тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци!

Ако някой си мисли, че от футбол в България може да се печели, се лъже. Казвам го! Ние в Славия даваме пари за младите и за спорта, не за печалба. Никой в България не е на печалба от футбол – нито ние с Младен, нито Домусчиев, нито Ганчев… Никой! Гарантирам ви го. Всички даваме пари от любов към спорта, но финансова печалба от това няма. Само даваме, не взимаме. Така е за всички, без изключение“, заяви Венцеслав Стефанов.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ