21.1 C
София
четвъртък, март 28, 2024

В крайно лоши условия ЦСКА измъкна победата срещу Славия (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ЦСКА победи с минималното 1:0 Славия в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Али Соу направи разликата с гол в 24-ата минута. В 11-ата минута на мача Кирилов нацели страничния стълб на Бусато, а в 18-ата минута Вълчев нацели напречната греда. „Червените“ вече са на второто място с актив от 36 точки, а Славия е на 13-ото място с 12.

Славия създаде за две минути интересни ситуации пред вратата на съперника. Първо в 10-ата минута Радослав Кирилов получи отличен пас в наказателното поле, но ударът му беше избит от Синклер в корнер, а след изпълнението не последва опасност за Бусато. Минута по-късно отново Кирилов отправи топката по посока вратата на Бусато, но топката се отклони от страничната греда.

В 17-ата минута Али Соу стреля от границата на наказателното поле, топката мина на сантиметри от гредата. Минута по-късно удар с глава на Вълчев нацели напречната греда на Бусато.

Али Соу получи отличен пас от Мазику и матира Вуцов, за да изведе „червените“ напред в резултата в 24-ата минута.

Малко по-късно Вион можеше да удвои, но не сполучи. В 30-ата минута най-опасният играч на Славия Радослав Кирилов стреля, Бусато изби в корнер, а след неговото изпълнение не последва опасност за вратата на ЦСКА.

Проверка по рама

През втората част ЦСКА търсеше усилено втори гол, който да успокои футболистите. В 52-ата минута Соу стреля неточно при опасна ситуация. В 61-ата минута Тиаго Родригес стреля опасно от около 12-ина метра диагонално на Вуцов, но Патев застана на пътя на топката и нямаше опасност за вратаря на Славия. В 71-ата минута Кирилов центрира в наказателното поле на ЦСКА, Матей се намеси добре и предотврати опасността пред Бусато.

В 74-ата минута на мача Пеняранда напредна отлично към наказателното поле, опита да намери съотборник, но Гандри се справи отлично при ситуацията. Малко по-късно Бусато излезе предвидливо и изпревари Вълчев, за да не позволи на Славия да създаде опасност пред неговата врата.

Али Соу засече центриране от корнер, но ударът му мина встрани от вратата в 77-ата минута на мача. В 85-ата минута Кръстев опита да застраши Бусато, но Занев се намеси отлично и топката излезе в корнер.

В добавеното време на двубоя и двата тима имаха възможности за голове, но в крайна сметка резултатът остана непроменен.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=2b5c33e52a“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ