7.9 C
София
събота, април 20, 2024

Ирина Флорин с безплатен концерт за Деня на влюбените

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Обичаната българска певица Ирина Флорин подготвя страхотен подарък за всички, влюбени в живота хора, които празнуват на 14 февруари. На Свети Валентин от 20 ч. в нейния канал в YouTube ще се излъчи безплатен онлайн концерт с най-красивите песни на изпълнителката, подготвени в напълно нов аранжимент.

За почитателите на хубавата българска музика ще прозвучат общо 12 от най-хубавите и нежни песни на Ирина Флорин.

Една от тях е „Карма“, написана за певицата от покойния фронтмен на група P.I.F. Димо Стоянов и включена в албума ѝ „Друга“ от 2004 г. Дългогодишно приятелство и идеални професионални отношения свързват Ирина Флорин и Димо Стоянов. Той е автор и на песента ѝ „Ако ти си“.

Ето какво още разкри Ирина Флорин пред Life.dir.bg в кратко интервю с певицата, която винаги е готова за нови предизвикателства и правене на хубава музика:

Ирина, наскоро ти отпразнува своя рожден ден. С какви хора и емоции посрещна празника си в настоящата обстановка?

Проверка по рама

Не гледам на рождения си ден като на голямо събитие. Просто преди празнувах с 40 човека, сега празнувах с 4-ма. Не е важно къде и с колко хора го празнуваш, важното е да ви е приятно да бъдете заедно.

Защо любовен концерт и защо сега?

Този концерт всъщност искам да посветя на баща ми. Той се казваше Трифон и когато бях малка винаги на този ден сме празнували Трифон Зарезан. Баща ми бе човекът, който ме научи да бъда това, което съм, да се изразявам, да мисля и да можа да живея така свободно, както го правя и до ден днешен. А 14 февруари е празник на виното и любовта. Моите песни са за любов и са направени с любов.

Кои песни ще могат да чуят почитателите ти в този концерт?

Концертът се осъществява със съдействието на Национален фонд „Култура“. Всички песни, които са част от него, за са с нов аранжимент, направен специално за концерта. В продължение на около три месеца с Щерион Пилидов сме работили в неговото студио, за да ги подготвим. Част от концерта са „Кажи ми какво е любов“, „По целувките“, „Някой ме вика“, новите „Заспи, сърце“ и „Тъмнината вътре в мен“. Общо 12 са песните, като една от тях – „Карма“, е написана за мен от Димо от P.I.F. и изпълнението ѝ посвещавам на него. Неговата загуба е наистина огромна и той ще липсва на всички ни, както и на българската музика.

Екипът, който даде всичко от себе си за специалната магия на Ирина Флорин, е в състав: Момчил Колев, Щерион Пилидов, Мартин Стоянов, Михаил Шишков, Димитър Бакърджиев, Теодора Радилова и „Quarto Quartet“.

Магазин за Акумулатори

Специални гости на събитието ще бъдат Тино и VICK от „Гласът на България“.

Режисьори на онлайн концерта са Васил Стефанов и Стефка Николова.

Любовният концерт на Ирина Флорин можете да гледате на 14 февруари от 20.00 часа на нейния официален YouTube канал.

<div class=“fb-post“ data-href=“https://www.facebook.com/irina.florin.1/posts/3651157048272460″ data-width=“500″ data-show-text=“true“><blockquote cite=“https://www.facebook.com/irina.florin.1/posts/3651157048272460″ class=“fb-xfbml-parse-ignore“><p>Приятели, със страст създадохме един много “Любовен концерт”. С нови аранжименти, големи музиканти и талантливи гости!…</p>Posted by <a href=“https://www.facebook.com/irina.florin.1″>Irina Florin</a> on&nbsp;<a href=“https://www.facebook.com/irina.florin.1/posts/3651157048272460″>Wednesday, February 10, 2021</a></blockquote></div>

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ