10.8 C
София
събота, април 20, 2024

Какви ги е вършила Деси Слава в Дубай? (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Деси Слава замина за Дубай с големия си син Майки, но момчето прекарало голяма част от времето си сам край басейна на хотела, тъй като майка му хукнала да работи, пише Шоу Блиц.

#mybigboy ❤️ Maiki Valkov

Публикувахте от DesiSlava в Петък, 9 април 2021 г.

Изпълнителката е решила да запретне ръкави и да поработи малко по кариерата си. Появиха се любопитни снимки на Деси Слава от пустинята, които я издадоха какви ги вършила в Дубай, но по-интригуващ е начинът, по който изглежда. Феновете на чалга дивата са изумени и с пълно единодушие заявиха, че е сложила Андреа в малкия си джоб по използването на фотошопа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от 💜Desi Slava💜 (@desislavaofficial)

Проверка по рама

Оказа се, че Деси е заснела нова фотосесия в пустинята, а вероятно и кадри за бъдещ видеоклип. „За малко си помислих, че съм арабска принцеса с тази невероятна рокля“, пише под един от кадрите гласовитата изпълнителка.

Designer Stoyan Radichev #dubai #dessert #houtecouture #blackdress ❤️

Публикувахте от DesiSlava в Събота, 10 април 2021 г.

„Добре че ѝ пише името отгоре, иначе никога нямаше да можем да я познаем“, пишат в мрежата недоволни почитатели. Видимо Деси Слава е използвала в пълна сила програма за обработка на снимките и се е поувлякла и съвсем е изменила физиономията си. Вероятно Деси е искала да прикрие излишните килограми, от които не успя да се отърве след раждането на втория си син.

„Все едно е друг човек. Нито е толкова слаба, нито е толкова висока, а пък лицето ѝ не е толкова гладко и младолико“, гласи друг коментар в нета.

За малко си помислих, че съм арабска принцеса 😘с тази невероятна рокля на @stoyanradichevofficial #thankful ❤️ #arabicprincess #hotcouture

Магазин за Акумулатори

Публикувахте от DesiSlava в Сряда, 7 април 2021 г.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ