12 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Клоп е бесен, иска промени при ВАР

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново нападна системата за видео повторения (ВАР). Това се случи след загубата на „мърсисайдци“ от Лестър с 1:3 като гост. Германският специалист заяви, че трябва да има промени в тази насока, след като изравнителния гол на „лисиците“ първо не бе зачетен заради засада, но след това решението бе променено.

„Това беше мач, който трябваше да спечелим. Играехме добър футбол, доминирахме, вкарахме гол и можехме и трябваше да отбележим още. Всичко бе наред и след това се започна – дузпа, фаул, засада, няма засада, гол. Това имаше съвсем реално влияние. Това е нещо, което трябва да се промени. За мен при първия гол на Лестър имаше засада. Разликата е в това, че си мислим, че тези решения са обективни, но не са. Трима футболисти на Лестър бяха в засада. Видях няколко пъти гола и момента, в който те правят стоп кадър, за да се види кой е в засада и кой не. Мадисън все още не е докоснал топката. Всичко това означава, че все още някой взима индивидуално тези решения за това кой е в засада и кой не. Взеха съвсем друг момент“, заяви Клоп

„Вторият гол очевидно е плод на неразбирателство. Това е ситуация, в която някой трябва да извика. Не чух никой да извика, което не е готино. Третият гол е нещо, което изобщо не харесвам. Представянето за 75 минути беше изключително, а след това загубихме с 1:3. Това показва в колко трудна ситуация се намираме“, добави още той.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ