21.1 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Мъж скъсан на листовки за шофьорска книжка 192 пъти

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Полското издание Notes from Poland разказва за 50-годишен мъж, скъсан на листовки за шофьорска книжка 192 пъти. Той се опитва да стане шофьор от 17 години и има най-високия брой явявания, регистрирани в страната.

Най-лошият шофьор в Полша успява да похарчи над 1300 евро за изпити и да бъде скъсан на листовки близо 200 пъти

Виж още: 19 човека, които имат нужда от уроци по паркиране

Мъж скъсан на листовки за шофьорска книжка 192 пъти

Мъжът, чието име не се споменава е от град Пьотрков Трибуналски. Той започва своите премеждия преди близо две десетилетия. Според държавната телевизия TVP той вече е похарчил над 1300 евро само за такси за изпита.

via GIPHY

via GIPHY

Проверка по рама

Полякът от Пьотрков Трибуналски обаче съвсем не е най-лошият шофьор в света. През 2009 г. жена от Южна Корея успява да премине теоретичния изпит на 950-ия опит, съобщава The Guardian. Мъжът все още има шанс да подобри рекорда ѝ, всичко е въпрос на постоянство и нестихващо желание да седнеш зад волана.

Мъж скъсан на листовки за шофьорска книжка 192 пъти

Виж още: 20+ човека, заслужаващи да им бъде отнета шофьорската книжка

А ти от кой път успя да си вземеш листовките? Познаваш ли хора, които могат да се конкурират поляка? Кажи ни в коментарите

Сподели статията във Facebook и покажи на най-добрите шофьори, които познаваш колко пъти може да бъде скъсан на листовки човек

Материалът Мъж скъсан на листовки за шофьорска книжка 192 пъти е публикуван за пръв път на Papataci.com – за твоето свободно време.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ