8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024

Необичаен драг между офроудъри (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Когато стане въпрос за състезание на 402 метра и включването на необичайни автомобили в него, то обикновено видеото което ви представяме е дело на канала CarWow. Днес също не е по-различно и един срещу друг се изправят Mercedes G350d, оригиналният Land Rover Defender, Jeep Wrangler, както и последният Defender. Отново освен драг ще видим и летящ старт както и тест на спирачките.

Mercedes-ът разполага с 2.9-литров дизелов шестак с 286 конски сили и 600 конски сили, предавани към 4-те колела посредством 8-степенна автоматична трансмисия.

Старият Defender е най-слаб и разполага с 2.2-литров дизел и 122 конски сили, а максималният въртящ момент достига 360 нютон метра. Всичко в него е механично, като изключение не прави и скоростната кутия с 6 предавки.

Проверка по рама

Новият Defender от друга страна е пълен с електроника и предлага 2.0-литров дизел с 240 конски сили и 430 нютон метра, а скоростната кутия е автоматична с 8 предавки.

Единствения бензинов модел е Jeep Wrangler със своя 2.0-литров бензин и 272 коня. Пиковият въртящ момент е 400 нютона, като отново виждаме 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Най-вероятно може да се сетите кой ще завърши последен в първите две надпревари, но пък може да останете изненадани от резултатите между другите трима участници. Повече вижте във видеото.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ