4.4 C
София
петък, април 19, 2024

Октай: Номинирането на Доган за депутат е подготвен сценарий с негово съгласие

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Това, което направиха ДПС през последната седмица – с номинациите на Доган за депутат, е подготвен сценарий. Няма как да се върти името му, без негово предварително съгласие“. Това коментира пред БНР един от основателите на ДПС Осман Октай във връзка с обръщението на почетния председател на политическата група Ахмед Доган към структурите на партията.

„Доган директно казва, че формациите, които атакуват него и ДПС, са противници на мюсюлманите в България. Затова им казва да се обединяват, защото са пример за цялата държава, че са подготвени да управляват, а той не иска да им пречи със сатанизирания му образ“, счита политическият анализатор.

„От политически модел за права и свободи ДПС се превърна в модел за кадруване в полза на групировките“.

„Чрез Доган и неговия контрол ДПС стана патерица БСП да прикрие всичките си престъпления по времето на комунизма и да се гордее с тях и днес. Да не се изучават и никой да не бъде наказан нито за тези престъпления, нито за възродителния процес“.

„Във всяка секция в турските и помашките села в България квотите на другите партии, които им се полагат в секционните комисии, се подават от ДПС. Това сме го доказали дори в съдебно дело в Шумен“, заяви още Осмай Октай.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ