10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024

От архива: Вижте какви ги е говорил Бойко Борисов пред бивш руски посланик

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Посланикът на Руската федерация в България Анатолий Потапов връчи орден “Михаил Ломоносов” на кмета на София Бойко Борисов на тържествена церемония в Столичната община. Това научаваме от публикация на Dariknews от 2007 г.

Посланик Потапов подчертава, че орденът е заради огромните заслуги на Бойко Борисов за укрепване на двустранните отношения и изрази поздравленията си за повторното му избиране за столичен кмет.

Освен това руският посланик подчерта, че за да се управлява голям град, е необходим физически здрав мъж, с достатъчно знания и голямо желание да работи за хората – все качества, каквито притежава Борисов.

Анатолий Потапов изразява благодарност за твърдата позиция на софийския кмет, че докато той управлява столицата, няма да се бутне Паметникът на Съветската армия в Борисовата градина.

След като посланикът закачва ордена на ревера на столичния кмет, Борисов подчертава, че той и партията му ГЕРБ никога не са поддържали политиката на евроатлантическа интеграция за сметка на отношенията между България и Русия.

Проверка по рама

А, разбира се, днес Бойко Борисов е “пръв евроатлантик“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ