4.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Ползите за мъжете, даряващи орални ласки

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Любителите на фелациото са измислили какви ли не причини, за да аргументират, защо за жените е полезно да практикуват орален секс – лекува гърлобол, добро е за кожата, веществата в спермата са полезни и много други. Изследователи доказват, че практикуването на обратния вариант – кунилингусът, е не по-малко здравословно, пише flagman.bg. Така че, ако искате да се грижите за здравето на мъжете, а и за по-добра връзка, ето ви 4 научно обосновани причини:

1. В женския еякулат също има полезни хранителни вещества

Учените разполагат с потвърждение, че течността, която жената отделя след оргазъм, по състав наподобява спермата и съдържа много протеини, глюкоза и фруктоза.

2. Укрепва връзката

По време на експеримент, резултатите от който са публикувани в Journal of Evolutionary Psychology, учените анкетират 243-ма мъже, за да разберат, колко от тях даряват жените си с орални ласки. Оказва се, че повечето прибягват до това, най-малко за да сведат до минимум рисковете, партньорката им да им изневери, което от своя страна може да се очаква, ако тя не се чувства сексуално удовлетворена.

Проверка по рама

3. Кунилингусът сближава повече от всяка друга форма на сексуален акт

Учените твърдят, че оралният секс в буквалния смисъл, е най-интимната форма на близост. Дори в по-голяма степен, отколкото сексът с проникване.

4. Безопасно е

В такива моменти мъжът спира да се притеснява за контрацепцията и всякакви нежелани последици. Той може да се отпусне и да се отдаде всецяло на единствената цел – да доведе жената до оргазъм, без в мислите му да витае постоянно опасението, че партньорката му може да забременее.

Разбира се, малко вероятно е мъжът, който обича една жена, да се нуждае от научни аргументи, за да се наслаждава на телесните ѝ прелести с устни. Но ако все пак се наложи, дами, вече разполагате и с неопровержими аргументи.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ