16.6 C
София
петък, март 29, 2024

Светлана и Гущеров лъснаха на интимна СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Християн Гущеров избягваше да се показва публично с предишната си жена – фолкпевицата Мария, но със Светлана изглежда няма такива опасения и не спира да демонстрира любовта си в социалните мрежи.

Тези дни красивата блондинка отново сподели кадър с любимия си, който се оказа доста пикантен. Оказа се, че певицата Мария не е безразлична към демонстрациите на бившия си съпруг и Светлана, която в миналото ѝ бе приятелка.

На кадъра се вижда как Светлана е захапала нежно едното ухо на видимо отслабналия Християн Гущеров. Сред коментари преобладават предимно тези за променената визия на бизнесмена, който покрай семейния живот е станал доста привлекателен и е смъкнал излишните килца, пише сайтът show.blitz.bg.

View this post on Instagram

A post shared by @svetlanagushterova

Проверка по рама

Мария е една от първите, които попадат на горещия фотос и без никакви притеснения дава „лайк“. Бърза проверка на наш репортер установи, че това не е първата снимка, която миньончето харесва. Тя следва Светлана в Инстаграм и харесва всяка нейна снимка, което озадачи последователите им в мрежата.

По всичко личи, че двете са затоплили отношенията помежду си и най-вероятно Мария е получила желаното парично възнаграждение от бившия си съпруг, щом е преглътнала егото и спря да скача и обижда двойката.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ