10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024

Те съобщават за смъртта на 2-годишно момиченце, което е получило втората доза Pfizer само 6 дни преди това

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Неоснователният страх у хората чрез медиите ни накара да видим  наистина абсурдни неща  в хората от началото на пандемията COVID, някои могат да станат забавни, от вида, който не знаете дали да се смеете или да плачете, но без други обаче, като последния , надвишава всякакъв вид ограничения.

И това е, че простият факт на предлагането на невинно 2-годишно момиченце напълно здраво на опит за експериментална инжекция, което е неизвестно сериозните проблеми, които би могло да причини в дългосрочен план, и с което вече имаме  голям количество примери за наранявания и смъртни случаи, съобщени  след получаването му, както и че децата не са  изложени на сериозен риск да бъдат засегнати от COVID , това е много тъжна ситуация.

Очевидно никой не може да каже на 100%, че именно тази ваксина е причинила смъртта на това момиче само 6 дни след получаването й, но това, което е много сигурно е, че родителите й ще се сблъскват с този въпрос в главите си отсега нататък и за до края на живота им.

Двегодишно момиченце за съжаление загуби живота си 1 седмица след получаване на ваксината Pfizer / BioNTech срещу COVID. Което все още не е разрешено за употреба при деца, но през последните седмици започнаха опити, при които родителите могат да вземат децата си доброволно.

Съобщава се за смъртта на системата за докладване на нежелани събития за ваксини на САЩ (VAERS). Подробностите показват, че двегодишното момиченце от Вирджиния е получило втората си доза от експерименталната инжекция от Pfizer на 25 февруари 2021 г. Но четири дни по-късно, на 1 март, момичето е прието в болницата, защото се разболява сериозно. .

В доклада, направен до VAERS – който можете да намерите  търсене на VAERS ID – 1074247 – се посочва, че момичето е починало само два дни след постъпване в болницата, на 3 март. Точно 6 дни след получаване на втората доза от ваксината Pfizer.

Проверка по рама

Докладът също така посочва, че той не е имал други животозастрашаващи състояния, нито вродени дефекти, нито трайно увреждане, нито предшестващи състояния.

Както съобщава The Daily Expose, експерименталната ваксина на Pfizer не е лицензирана за употреба при деца, така че можем само да предположим, че техните родители са я предложили да участва в настоящите изпитания, които се провеждат в САЩ с най-малките. Наскоро Pfizer започна национално проучване за тестване на ваксината при деца на възраст до 6 месеца.

Един от тях е този, който  започна в Stanford Medicine  миналата седмица с деца на възраст между 2 и 5 години.

Д-р Ивон Малдонадо, предполагаем експерт по детски инфекциозни болести, ръководещ процеса в Станфорд, каза: „Трябва да се уверим, че децата са защитени.“

Магазин за Акумулатори

 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ